Parlez-vous Francais

Parlez-vous français

Franse lessen & vertalingen

Neem contact op

Frans leren in Haarlem & omstreken, en online

Privélessen op maat

Franse lessen op maat

bij Parlez-vous français

Frans, de taal van de liefde ! Klinkt altijd als muziek in de oren… Misschien heeft u nooit de kans gehad om deze prachtige taal te leren of was het voor u vroeger op school een lijdensweg. Maar geen zorgen, nu is het uw moment om Frans onder de knie te krijgen! Bij Parlez-vous français bieden we Franse lessen op maat, perfect afgestemd op uw niveau en doelen. 

Of u nu een complete beginner bent, al een beetje Frans spreekt, of uw vaardigheden wilt verbeteren, bij ons bent u aan het juiste adres. Of u zich verstaanbaar wilt maken tijdens een vakantie in Frankrijk, met uw Franse buurvrouw of collega wilt converseren, of in Frankrijk wilt gaan studeren, we helpen graag de Franse taal machtig te worden! 

Miljoenen mensen spreken Frans over de hele wereld. Doet u ook mee? Klik op de onderstaande knop voor meer informatie en start uw Franse avontuur vandaag nog! 

Diverse leermethodes

Van reguliere methodes tot eigen materiaal, u kiest wat het beste bij u past

Op eigen niveau

De lessen worden aan uw niveau aangepast om uw ritme te respecteren

Privéles

De lessen zijn alleen met u en voor u

Op locatie of online

Lessen 1-op-1 in Haarlem & omstreken, of online met een eigen digitale omgeving

Spreekt u Frans? Test uw niveau!

Alleen door te weten waar u begint, weet u waar en hoe u naartoe kunt gaan. Het is dus essentieel om voorafgaand aan de cursus uw niveau te kennen. Zo ontdekken we wat uw sterke punten zijn en waar we aan kunnen werken. Samen kunnen we dan de cursus ontwikkelen en ervoor zorgen dat u uw doelen kunt bereiken. Kortom, laten we de kaart van uw taalavontuur uitstippelen! 

Frans leren in Haarlem & omstreken of online

Woont u in het prachtige Haarlem en omstreken? Bij Parlez-vous français hebben we een gezellige lesruimte waar we samen aan de slag kunnen. En het beste nieuws: parkeren is gratis in de buurt! Voor de fietsers onder ons is er natuurlijk altijd plek. 

Woont u niet in de buurt van Haarlem? Of is het openbaar vervoer geen optie voor u? Geen zorgen, we kunnen ook online aan de slag! Tijdens het intakegesprek leg ik u precies uit hoe de online omgeving werkt (spoiler: het is supermakkelijk en gebruiksvriendelijk). Flexibiliteit ten top! 

Wat vinden onze cursisten?

Laatste nieuws & blogberichten

Nieuwe website!

Bonjour ! Groot nieuws: de spiksplinternieuwe website is live! Parlez-vous français biedt...

Lees meer

Offerte aanvragen