Parlez-vous Francais

Parlez-vous français

Franse lessen & vertalingen

Neem contact op

Ervaringen

Wat vinden onze klanten?

Emilie werkt accuraat en levert altijd goede vertalingen aan. Ze denkt altijd mee hoe iets in het Frans het beste gecommuniceerd kan worden.
Anne-Ruth Dekker
Parels van Ruth
For my social kids label Kind Rebel, Emilie translated the Kind Rebel book into French. I experienced our cooperation as very pleasant. Emilie works quickly does a good job and communicates well. I will definitely recommend her.
Anne
Social entrepreneur
Emilie heeft voor mij verschillende Franse vertalingen verzorgd en ik ben altijd zeer tevreden. Ze werkt snel, secuur en draagt goede suggesties aan. Ze is en blijft mijn go to als ik Franse teksten nodig heb!
Karin Rus
Journalist & copywriter
Al een paar jaar vertaalt Émilie verschillende soorten Nederlandse teksten voor ons naar het Frans. Naast de goede vertalingen die ze levert is het ook altijd ontzettend fijn werken met Émilie door haar enthousiasme en positiviteit.
Steven van der Hulst
Quality consultant
Émilie is een geweldige vertaler die altijd bereid is mee te denken met klanten. Ze vertaalt heel snel en is van alle markten thuis. Boekvertalingen, zakelijke vertalingen, websitevertalingen, alle soorten tekst liggen haar goed. Dankzij het vertaalwerk van Émilie kunnen wij onze franse klanten altijd weer van dienst zijn.
Jenneken van Keulen - Schouten
Informatiespecialist
Ik heb Émilie leren via een gezamenlijke opdrachtgever. Ondanks dat al het werk via de cloud gaat hebben we elkaar ook enkele keren persoonlijk ontmoet. We hebben regelmatig overleg over werk, opdrachten en taalvraagstukken. Dat kan zowel in het Frans zijn als in het Nederlands, twee talen die Émilie zeer goed beheerst. Wie haar een vertaling toevertrouwt zal niet snel ontevreden kunnen zijn.
Hans von Meijenfeldt
Fondateur chez France Expert
Ik ben zeer tevreden met het werk van Émilie van Nederlands naar Frans. Haar opmerkelijke aandacht voor detail en begrip van de taal zijn indrukwekkend. Ze denkt niet alleen goed mee, maar weet ook subtiele nuances tussen Belgisch Frans en Frans Frans perfect te onderscheiden, wat essentieel is voor onze verpakkingen. Haar vertalingen zijn consistent, nauwkeurig en altijd op tijd
Jo Kho
Algemene directeur

Hulp nodig met vertalen?

Parlez-Vous Francais helpt je graag