Parlez-vous Francais

Parlez-vous français

Franse lessen & vertalingen

Neem contact op

Waarom Parlez-vous français?

Diverse leermethodes

Van reguliere methodes tot eigen materiaal, u kiest wat het beste bij u past

Op eigen niveau

De lessen worden aan uw niveau aangepast om uw ritme te respecteren

Privéles

De lessen zijn alleen met u en voor u

Op locatie of online

Lessen 1-op-1 in Haarlem & omstreken, of online met een eigen digitale omgeving

Iedereen kan Frans leren

Hier geloven we dat iedereen, echt iedereen, een taal kan leren. Zelfs als u moeite hebt met het onthouden van je eigen telefoonnummer! Met de juiste middelen, begeleiding en een flinke dosis motivatie, zult ook u vloeiend Frans spreken.

Op maat gemaakt voor u

Bij Parlez-vous français draait alles om u. Wij bieden lessen die volledig zijn afgestemd op uw behoeften en doelen. Of u nu Frans wilt leren om indruk te maken op uw vrienden, voor werk, voor die romantische vakantie in Parijs, of gewoon omdat u van croissants houdt – wij passen ons aan u aan. Uw doelstellingen zijn ons kompas – we gaan voor de maan! (Of in dit geval, voor de “lune”!)

Flexibele lesmogelijkheden

Heeft u een druk schema? Geen probleem! Onze lessen zijn zo flexibel dat u ze zelfs tijdens het tandenpoetsen kunt volgen (ja, dat kan zeker!). Volg lessen op locatie, bij u thuis, of online vanuit uw eigen comfortabele zetel met een bakje Franse frietjes erbij. We maken het u zo makkelijk mogelijk om Frans te leren, waar en wanneer u wilt.

Voor alle niveau's

Of u nu een absolute beginner bent die net “Bonjour” en “Baguette” zegt, of een gevorderde spreker die over zijn vakantie kan vertellen als een pro, bij Parlez-vous français bent u altijd welkom. We verwelkomen cursisten van alle niveaus en passen onze lessen aan om te voldoen aan uw specifieke leerbehoeften. Geen stress, geen zorgen – alleen maar leren en lachen.

Geen doorsnee docent

Ik ben allesbehalve doorsnee. Denk aan een mengeling van een taalexpert/nerd, stand-up comedian en cheerleader. Met veel humor en energie haal ik alles uit de kast om elke les leuk en boeiend. En u zult zoveel lachen dat uw buikspieren een workout krijgen! Als native speaker, spreek ik vloeiend Frans zonder accent (dankzij mijn jeugd in Angers waar er heel netjes Frans wordt gesproken) en brengen een schat aan kennis en passie voor de Franse taal en cultuur met zich mee.

Liefde voor taal en cultuur

Bij Parlez-vous français hebben we een diepe liefde voor de Franse taal en cultuur. Dit enthousiasme is aanstekelijk en motiveert onze cursisten om het beste uit zichzelf te halen. U zult niet alleen de taal leren, maar ook de rijke cultuur die ermee gepaard gaat, inclusief hoe u “je ne sais quoi” met flair kunt gebruiken. Het wordt een ervaring die uw horizon verrijkt!

Ook de Franse taal leren?

Parlez-vous français helpt u graag!