Parlez-vous Francais

Parlez-vous français

Franse lessen & vertalingen

Neem contact op

Frans vertalen

Vertalingen van Nederlands en Engels naar Frans

Vertalen naar het Frans

bij Parlez-vous français

Een “tekst in een andere taal overzetten” is absoluut een goed begin. Het is voor mij ook veel meer. Het gaat om de juiste woorden, de juiste volgorde en de juiste punctuatie vinden en kiezen om een bepaald gevoel of sfeer te reproduceren.  

Vertalen is ook de verantwoordelijkheid op zich nemen om de creatieve proces van een auteur te bewoorden in een andere taal. Je moet je dan als vertaler kunnen inleven in het verhaal die wordt verteld, om deze op de juiste manier in een andere taal te kunnen vertolken. 

Meest voorkomende sectoren voor vertalingen

Recreatie, toerisme & cultuur

Detailhandel & retail

Bouw & vastgoed

Informatie & communicatie technologie

Transport & logistiek

Communicatie & media

Horeca & restaurants

Onderwijs & onderzoek

Vertaaldiensten

Sinds 2016 voer ik opdrachten voor verschillende vertaalbureaus en voor directe klanten in verschillende sectoren in Nederland en in België. Deze opdrachten zijn zeer gevarieerd, van kleine menu’s voor een restaurant tot een hele webshop voor sieraden, of nieuwsbrief van een internationale bedrijf tot handleidingen voor aangepaste fietsen. In verband met mijn passie voor transcreatie zijn boekvertalingen ook een van mijn werkzaamheden als vertaalster.

Werkwijze bij vertalingen

Bij Parlez-vous français is samenwerken snel en gemakkelijk. Ik ben uw aanspreekpunt en ik werk altijd volgens een vaste werkwijze met een aantal stappen. Klik op de onderstaande knop voor het volledige overzicht.

Referenties van onze klanten

Laatste nieuws & blogberichten

Nieuwe website!

Bonjour ! Groot nieuws: de spiksplinternieuwe website is live! Parlez-vous français biedt...

Lees meer

Offerte aanvragen