Parlez-vous Francais

Parlez-vous français

Franse lessen & vertalingen

Neem contact op

Franse lessen op maat

Ontdek de charme van de Franse taal
met Parlez-vous français

Bij Parlez-vous français worden er uitsluitend Franse lessen op maat aangeboden. Wat uw wensen en doelen ook zijn, staan we voor u klaar! 

Cursus voor particulieren

Overweegt u om naar Frankrijk te verhuizen of heeft u misschien al een vakantiehuis daar gekocht en wilt u beter communiceren met uw buren? Heeft u als goed voornemen om een oude droom te verwezenlijken en een vreemde taal – in dit geval Frans – te leren? Na een intakegesprek waarin we uw niveau en behoeften bespreken, kunnen we samen uw doelen vaststellen. Op basis hiervan ontwikkel ik een specifiek leertraject voor u. Ik help u op weg naar het bereiken van uw doelen. 

Examentraining DELF/DALF

Soms moet u voor een nieuwe baan uw vaardigheden kunnen aantonen en laten zien dat u de Franse taal machtig bent. Of misschien wilt u gewoon voor uzelf een diploma behalen om uw jarenlang harde werk te bekronen met een officiële erkenning. Daarvoor zijn de DELF en DALF diploma’s ideaal. Beide zijn officiële diploma’s van het Franse Ministerie van Onderwijs. Ze zijn internationaal erkend en onbeperkt geldig. 

U kunt direct het examen voor deze diploma’s afleggen (wat ik als officiële DELF/DALF examinator niet zou aanraden), of kiezen voor een training om te weten wat u te wachten staat en alvast te oefenen (dat is natuurlijk de verstandigste manier 😊). Zo komt u op de dag van het examen niet voor verrassingen te staan en heeft u doelgericht geoefend. Een goede voorbereiding is immers het halve werk! 

Ondersteuning spreekvaardigheden

Heeft u de grammatica en woordenschat al (bijna) onder de knie, maar blijft praten toch een uitdaging? Krijgt u geen woord over uw lippen tijdens een gesprek met een Franstalige, tot uw grootste frustratie? En laat uw uitspraak soms twijfel bestaan over wat u eigenlijk wilt zeggen? Geen zorgen, u bent niet de enige! Wij helpen u graag om stap voor stap die ’taaldrempel’ te overwinnen. Samen maken we van uw Frans een vloeiende en zelfverzekerde taal! 

Begeleiding schrijfvaardigheden

Naast spreken, luisteren en lezen is schrijven het laatste onderdeel van alle competenties en naar mijn mening niet het makkelijkste, in welke taal dan ook (ik spreek uit ervaring met de Nederlandse taal…). Heeft u hulp nodig bij het opstellen van een brief, of heeft u net uw scriptie afgerond en wilt u graag weten of het taalniveau goed zit? Dan ben ik er om u te helpen! Ik bied begeleiding en support terwijl we samen door deze opdracht navigeren. 

Meer weten over de Franse lessen op maat?

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken

Offerte aanvragen