Parlez-vous Francais

Parlez-vous français

Franse lessen & vertalingen

Neem contact op

Ervaringen

Wat vinden onze cursisten?

Émilie geeft op een creatieve, enthousiasmerende en energieke manier les. Ik heb geleerd om mijn eigen voorkeursstijl in het Frans te ontdekken. Daardoor wordt de taal meer mijn eigen taal en hoef ik minder te onthouden in regeltjes. Door haar aanstekelijke enthousiasme heb ik ook meer zelfvertrouwen in het schrijven gekregen, waardoor ik wat ik echt denk over een onderwerp genuanceerd kan verwoorden. Uiteindelijk heb ik zonder al te veel stress ook een formeel examen gedaan én gehaald.
Maria van Heijkoop
Haarlem
Émilie is allerminst een ouderwetse schoolse docent .Wie bij Émilie een taalles volgt merkt het direct. Haar enthousiasme maakt jou ook enthousiast. Ze schudt je wakker en ze inspireert je om jezelf te overstijgen. Geen moment slaat de verveling toe. Met humor en energie, helpt ze je verder door te ontwikkelen.
Alex van Koten
Haarlem
Émilie is een super enthousiaste docente waar ik al drie seizoenen met plezier naar elke les toe ga. Ze heeft haar lessen altijd goed voorbereid en voor ieder wat wils. Ook geeft Émilie haar lessen met zoveel positieve energie dat het altijd leuk en leerzaam is. Het is altijd leuk de Franse les, een ook nu tijdens de digitale sessies ivm lockdowns doet Émilie het super goed en enthousiast. Merci beaucoup!
Anne Manon den Boer
Haarlem
Inmiddels drie jaar klassikaal Franse les van Émilie. Ze is bevlogen, vol energie en humor en vindt het heerlijk om ons te helpen de Franse taal en cultuur te leren. Dit op een niet te schoolse manier waarbij naast het lesboek, boeken, gedichten en chansons gebruikt worden in een combinatie van conversatie en schriftelijke opdrachten.
Daniëlle van Velzen
Haarlem
Ik heb al 2 jaar Franse les van Emilie en ze is een zeer gemotiveerde en gedreven docente. Emilie geeft op een geduldige manier les en neemt de tijd voor het uitleggen van de lesstof. Emilie is zeker een van de beste docente Frans die ik heb gehad!
Patricia Vermeer
Haarlem
Ik heb een aantal jaren les gevolgd bij Emilie ter voorbereiding op onze emigratie. Emilie gaf feilloos aan waar ik de taal kon verbeteren. Ze is scherp, heeft humor, neemt zichzelf geregeld op de hak en bovenal is ze gek op haar moedertaal en leert ze je het liefst zoveel mogelijk maar wel op jouw tempo en niveau. Emilie doet iets extra's voor je zonder er direct iets voor terug te vragen. Ze heeft ook onze kinderen de eerste Franse woorden geleerd, spelenderwijs en met heel veel geduld die daardoor met meer zelfvertrouwen naar hun Franse school gingen. Top docent! Ik beveel haar van harte aan!
Barbara Kuipers
Haarlem
Emilie weet alleen al door haar enthousiasme te motiveren en de Franse les leuk te maken. Op een niet-schoolse wijze leert zij jou de taal. Als student voel je je op je gemak, waardoor je zelf actief de taal in de les durft te spreken. ik heb ook een korte cursus bij Emilie gevolgd ter voorbereiding op een DELF/DALF-examen. Resultaat: geslaagd!
Raymond Fillet
Haarlem
Émilie helpt mij al jarenlang om mijn Frans op peil te houden en te verbeteren. Ik ben erg blij met haar interessante lessen, waardevolle tips en afwisselende input. Émilie is een docent voor wie je met plezier je lessen voorbereidt, zelfs al heb je een druk leven.
Eefke Derks
Vught

Ook de Franse taal leren?

Parlez-vous français helpt je graag