Parlez-vous Francais

Parlez-vous français

Franse lessen & vertalingen

Neem contact op

Vertalen voor Parels van Ruth & Bamix

Als vertaler heb je te maken met verschillende klanten en opdrachten. Soms voelt het alsof je de loterij hebt gewonnen, zo leuk is het! En dat is precies wat mij overkwam met Anne-Ruth (en daarvoor mijn eeuwige dank aan Carole van Ti Bisou, dat ze ons introduceerde!). 
 
Met haar bedrijf Parels van Ruth ontwikkelt ze, onder andere, content en recepten, voor Bamix bijvoorbeeld (voor het geval je dit apparaat nog niet kent, het is een echt juweeltje!). Ze verzorgt ook de foto’s van haar creaties. Je begrijp het al: ze is een talenvolle duizendpoot!
 
Sinds januari 2023 heb ik de eer en het grote plezier om deze teksten naar het Frans te vertalen en elke maand nieuwe ideeën te ontdekken. Koken is een van mijn passies, dus deze opdrachten zijn voor mij een beetje als het Walhalla, elke maand weer! 
 
Voor Parlez-vous français heeft Anne-Ruth deze maand een van haar favoriete recepten geselecteerd (het was geen makkelijk opdracht!): bowl met gegrilde tonijn. Ontdek het recept door op de onderstaande link te klikken: 
 
En om meer te weten te komen over Anne-Ruth en al haar creaties, volg haar op Instagram: https://www.instagram.com/parelsvanruth/
Waarschuwing: het zit bomvolle heerlijke recepten, en alleen aan de foto’s wil je de keuken induiken!
 
Bon appétit !